top of page

Dit zijn onze liftdiensten

Expert voor het liften van goederen op verdiep

Bij i-lift in Gent zit u goed voor elke liftdienst waarbij het belangrijk is om efficiënt en zonder risico's diverse spullen tot op een zekere hoogte te brengen. Ook wanneer het op verdiep is. Dankzij gespecialiseerd materiaal en onze zeer uitgebreide ervaring brengt i-lift elke tilopdracht tot een goed einde. Meer weten over de mogelijkheden? Check dan nu alle opties.

i-lift
Anker 1
i-lift

Liftservices voor bedrijven en particulieren

Bij til- en hijswerk komt telkens heel wat kijken. In die omstandigheden is het meer dan aangewezen om de juiste partner in te huren. Een partner zoals i-lift zet meer dan vijftien jaar ervaring in om te zorgen voor een liftdienst waarbij u volledig wordt ontzorgd. Dankzij gespecialiseerd materiaal zoals een ladderlift die negen tot tien verdiepingen hoog reikt en een breed platform dat zelfs raamkaders kan verplaatsen brengen we elke uitdaging tot een goed einde. We verhuren ook verkeersborden voor parkeerverbod (E1) met politievergunning die zowel tijdens liftwerken kunnen dienen als zonder huur van de lift kunnen gehuurd worden. Deze worden door ons zowel geplaatst als opgehaald. De vergunning wordt door ons in orde gebracht. Dit brengt een meerkost mee van €55/set excl. BTW.

i-lift
i-lift

Diverse opdrachten

Of het nu gaat om een enkel meubelstuk, dan wel om het verplaatsen van constructiematerialen of grote bouwonderdelen, i-lift in Gent is er altijd om u bij te staan en u een vlekkeloze liftservice te garanderen. Daarbij zet het bedrijf al zijn knowhow en de noodzakelijke tools in om al uw stukken op de gewenste hoogte te brengen. Daarbij speelt ook de aard van uw opdracht een belangrijke rol. Daarom bekijkt i-lift de omstandigheden bij u ter plaatse nauwgezet op voorhand. Zo laten we niets aan het toeval over bij de voorbereiding van onze liftdiensten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor liftservices in Oost-, West-Vlaanderen en Antwerpen?

Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie over alle opties voor uw specifieke project.

bottom of page