top of page

Sterk in til- en hijswerk

Meer dan 15 jaar ervaring

Bij i-lift in Gent pakken ze uit met vijftien jaar ervaring. Het begon allemaal met een passie voor het efficiënte en vlekkeloze hijswerk op hoogte voor particulieren en bedrijven. Vandaag is het bedrijf hét aanspreekpunt in regio Gent voor liftservices op verdieping. Ontdek alles over i-lift.

i-lift
Anker 1
i-lift

Brede regio waar i-lift actief is

Bent u van plan om een beroep te doen op de diensten van i-lift? Dan is de kans groot dat het pand waar de hijswerken moeten gebeuren, zich in het activiteitengebied van i-lift bevindt. Deze specialist in liftservices is actief in Oost- en West-Vlaanderen en bestrijkt ook de provincie Antwerpen. Daarbij staat het bedrijf open voor alle vragen omtrent liftdiensten op verdiep. Vraag dus zeker meer informatie over de mogelijkheden die i-Lift biedt.

i-lift
i-lift

Werken met Böckerlift

Bij i-lift werkt men alleen met professionele materialen zoals de Böckerlift als traplift. Dit is een sterke lift die elke tilopdracht van bouwmaterialen, grote stukken of meubelen uitvoert met uiterste precisie en zonder risico's. Daarnaast beschikt i-lift ook over een breed beweegbaar platform dat geschikt is voor het makkelijk verplaatsen van omvangrijke zaken zoals raamkaders of EPDM-folie tot op bepaalde hoogtes. Voor bouwfirma’s, dakwerkers, keukenbouwers, plaatsers van ramen en deuren e.a. is dit een meer dan praktisch hulpmiddel om hun bouwmaterialen of onderdelen daar te krijgen waar ze ze nodig hebben.

i-lift

Ga voor een specialist in liftservices

Hebt u een nieuw bankstel gekocht en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de plaatsing ervan in uw appartement op de derde verdieping? Of zoekt u een expert in liftdiensten voor het tillen van grote stukken op de bouwwerf of in uw onderneming? Dan is i-lift de oplossing bij uitstek. Voor een professionele liftdienst steekt u dus maar beter uw licht op bij de ervaren specialisten van i-lift in Gent.

Meer weten over ons en over onze liftdiensten?

Stel ons gerust al uw vragen. Bij i-lift krijgt u gegarandeerd een helder antwoord op al uw vragen, zodat uw opdracht tot in de kleinste details kan voorbereid worden. Het resultaat: een meer dan geslaagde liftservice zonder zorgen.

bottom of page