top of page

Dit zijn onze prijzen voor liftservices

Particulieren en professionelen

Bent u op zoek naar een partner voor professionele liftdiensten die transparante tarieven hanteert? Dan bent u bij i-lift in Gent wel degelijk aan het goede adres. Ontdek alles over onze geldende tarieven.

i-lift
Anker 1
i-lift

Tarieven in Gent en daarbuiten

Hebt u een opdracht voor i-lift binnen Gent of rond de stad in een straal van 20 kilometer? Dan betaalt u een startbedrag van 85 euro exclusief btw. Per bijkomend half uur komt er 35 euro exclusief btw bij. Buiten de regio ligt het startbedrag hoger. We verhuren ook verkeersborden voor parkeerverbod (E1) met politievergunning die zowel tijdens liftwerken kunnen dienen als zonder huur van de lift kunnen gehuurd worden. Deze worden door ons zowel geplaatst als opgehaald. Ook de vergunning wordt door ons in orde gebracht.

 €55/set excl. BTW.

i-lift
i-lift

Vraag uw offerte

Uiteraard is het bij liftdiensten niet altijd mogelijk om een standaardtarief te bepalen. Alles hangt af van de specifieke omstandigheden die uw project kenmerken. Is het een grote opdracht? Hoeveel zaken moeten worden verplaatst en naar welke hoogte moeten ze gebracht worden? Al deze zaken bekijkt i-lift samen met u om op basis van uw verwachtingen een gepersonaliseerde offerte op te stellen. Zo weet u precies waaraan en waaraf wanneer u in zee gaat met i-lift in Gent.

Wilt u een offerte op maat voor de liftdiensten die u door i-lift wilt laten uitvoeren?

Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page